ROTTERDAM – MORTARA

Een dagelijkse dienst tussen RSC Rotterdam en onze Italiaanse hub-terminal TIMO Mortara (nabij Milaan). Naast de continentale lading ook volop mogelijkheden met shortsea door de directe verbindingen vanaf het RSC Rotterdam.

ROTTERDAM – DOURGES

Dagelijks vertrekt vanaf RSC Rotterdam én vanaf de Maasvlakte een trein naar Dourges met 7 aansluitingen op andere belangrijke bestemmingen in Frankrijk. Hiermee is dit de eerste dienst die de haven van Rotterdam met heel Frankrijk verbindt.

KREFELD – MORTARA

Vijf keer per week vertrekt deze trein vanaf Krefeld naar TIMO Mortara. Door het P386 profiel kunnen er ook trailers mee op deze trein die zich kenmerkt als een betrouwbare dienst tussen het Ruhrgebied en Lombardije.

ROTTERDAM - BARCELONA - VALENCIA

De nieuwste verbinding van Shuttlewise is de CoolRail trein van Rotterdam naar Barcelona én Valencia. Deze dienst start op 6 mei 2019 en zal in eerste instantie drie keer per week rijden tussen CTT Pernis en Barcelona Morrot en Silla Valencia.

GENT – MORTARA

Met een dagelijkse verbinding tussen Mortara en Gent is het netwerk vanuit Italië naar Noord-Europa compleet. Door de gunstige centrale ligging van Gent is deze verbinding ook uitermate geschikt voor lading uit Noord-Frankrijk.

ROTTERDAM – ANTWERPEN

Vier keer per week vertrekt er een trein vanaf RSC Rotterdam naar Antwerpen met verschillende aansluitingen van/naar andere belangrijke bestemmingen in Spanje. Wij maken gebruik van de Portshuttle in Rotterdam en de LORO shuttle in Antwerpen, zodat de havens van Rotterdam en Antwerpen zijn aangesloten.