Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/shuttlew/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Vacature : Customer Relations Planner | Shuttlewise - Intermodal Operator

Shuttlewise is reeds 10 jaar actief als neutrale Europees Rail Operator met een netwerk van diverse spoor diensten tussen logistieke hotspots.  Wij zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om op belangrijke, strategische Europese corridors een kwalitatief hoogstaande service te realiseren. De strategie van Shuttlewise is om het volume van afzonderlijke partijen met interesse in een zelfde specifieke corridor te bundelen en hiervoor een nieuwe structurele shuttle op te starten. Shuttlewise fungeert als regisseur van de shuttle, en is derhalve van onderzoek tot en met operationele uitvoering verantwoordelijk.

Door de uitbreiding van haar activiteiten is Shuttlewise op zoek naar een ervaren Customer Relations Planner.

Deze functie is een uitgelezen kans om binnen een gerenommeerd bedrijf een substantiële bijdrage te leveren aan de groeiambities van Shuttlewise en je loopbaan nieuw elan te geven. Een proactieve houding, verantwoordelijkheidsgevoel en flexibiliteit zijn karaktereigenschappen die bijdragen aan een succesvolle invulling van de functie. Je hebt geen probleem met tijdsdruk en het is een uitdaging om je werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Je komt te werken in een klein en professioneel team met stimulerende collega´s binnen een dynamische omgeving waar aanpakken en werkplezier prima samen gaan.

Functieomschrijving:

Als Customer Relations Planner ben je de spil van de treindienst waar je op dat moment verantwoordelijk voor bent. Je neemt boekingen en orders aan en verwerkt deze op de door de klant gevraagde treinen. Je onderhoud op dagelijkse basis contact met de klanten en draagt oplossingen aan waar deze door de klant gevraagd worden. Samen zoek je naar de beste oplossing voor de klant en ben je verantwoordelijk voor een optimale treinplanning en indien gevraagd een stukje voor-of natransport. Om dit te realiseren ben je ook voortdurend in gesprek met de leveranciers zoals tractie providers, terminals, wegvervoerders Etc. Daarnaast draag je ook je steentje bij in de administratieve afhandeling van jouw product.

Functie-eisen:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Administratief goed onderlegd
  • Woonachtig omgeving Rotterdam
  • Kennis en ervaring met Microsoft Office en TMS systeem
  • Stressbestendig en collegiaal
  • Affiniteit met transport & logistiek
  • Geen negen tot vijf mentaliteit
  • Nederlands,en Engels in woord en geschrift. Duits is een pre
  • Werktijden variëren binnen 2 roosters (van 06.30 tot 15.00 & van 10.00 tot 18.30) & 1 x per zoveel weken een weekend dienst.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform

Ben je resultaatgericht, een organisatorisch talent & klantgericht? Reageer dan op de vacature door naar het onderstaande e-mailadres jouw CV + sollicitatiebrief te verzenden.

Mocht je nadere informatie over deze functie willen hebben kan je natuurlijk ook geheel vrijblijvend telefonisch contact opnemen met

Contactpersoon: dhr. L. Osseweijer
E-mail: losseweijer@shuttlewise.nl

Shuttlewise B.V.
van Riemsdijkweg 78,

3088 HD Rotterdam
Tel. +31 (0)10-4286709