Shuttlewise tekent contract met IXOLUTION

Van links naar rechts : Edwin Vat (Shuttlewise) , Ton Stuit (IXOLUTION), Martijn Elbers (Shuttlewise), en Kornee Sterrenburg (IXOLUTION) bij ondertekening van het contract.

Utrecht, 29 oktober 2014 – Vandaag is op de beurs ICT&Logistiek in Utrecht, het contract getekend tussen Shuttlewise en IXOLUTION  voor de implementatie van het operationele systeem IXRailOperator.

Martijn Elbers, directeur Shuttlewise: 

” Shuttlewise heeft gekozen voor IXOLUTION omdat wij van mening zijn dat het pakket IXRailOperator op alle fronten voldoen aan de eisen van een innovatieve intermodale operator. Er is aandacht voor de planning, de administratie en er zijn mogelijkheden voor EDI verbindingen met klanten en een directe koppeling naar de terminals. Ook zijn er regelmatig updates van het systeem met nieuwe functionaliteiten. Daarnaast streven  beide organisaties hetzelfde na: door samenwerken, partnership en goed luisteren samen sterker worden“.

Ton Stuit, directeur IXOLUTION:

“Shuttlewise is een aanwinst op onze klanten groep. Samen met Shuttlewise kunnen wij nog beter aantonen dat onze standaard software IXSuite een prima oplossing is voor bedrijven in de (intermodale) Transport en Logistieke sector. Met de aanvullende kennis van Shuttlewise en de reeds aanwezige Rail Operators kunnen wij ons product verder completeren.”

 

Meer informatie over Shuttlewise vind u op www.shuttlewise.nl en over IXOLUTION www.ixolution.nl